Over ons

Over bouwmaterialen brabant

jarenlange ervaring in bouwmaterialen

Bouwmaterialen Brabant is al jarenlang de toonaangevende bouwmaterialen handel en totaalleverancier voor aannemers, afbouwbedrijven, schilders, stukadoors en de veeleisende klusser. Een gemotiveerd team werkt keihard om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Bij ons staat klantgericht denken en vooral meedenken voorop. Professionals voor professionals!

Bouwmaterialen Brabant is al jarenlang de toonaangevende bouwmaterialen handel en totaalleverancier voor aannemers, afbouwbedrijven,  schilders, stukadoors en de veeleisende klusser. Een gemotiveerd team werkt keihard om iedere klant zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Bij ons staat klantgericht denken en vooral meedenken voorop. Professionals voor professionals!

We leveren uitsluitend topkwaliteit materialen die u als vakman nodig heeft. Van kleine tot grote klus. Want professioneel gereedschap en werken met goed materiaal is immers het halve werk.

Als SPS shop zijn wij exclusief aanbieder van lakken, muurverven en sierpleisters. Ook op kleur gemaakt en ter plaatse gemengd. Zo bedienen wij professionele markt voor de schilder en de stukadoor. U bent van harte welkom in onze winkel en showroom in Den Bosch.

A-merken

Wij beschikken over een grote voorraad bouwmaterialen van topkwaliteit.

Vakkundig advies

Wij bieden productadvies voor uw bouwprojecten.

Bezorgen mogelijk

Wij kunnen uw producten ook bezorgen op locatie.